WE CONCUR

Custom Light box concept

For the London based event organisers I was briefed with designing a light box that was rough and industrial in look and feel.

Jona Design and We Concur collaborated previously when we were just starting out. The design incorporated reclaimed wood and was a real success.

For this project we wanted to reflect the venues that the guys were playing in and in particular The Steel Yard in London.

I decided that we should front the design in perforated steel and rip holes in the front to avoid interrupting the logo and light shining out.  The frame is designed in galvanised steel and the whole sign has a very solid image. The light box would hang from substantial chains.

weconcur

Info

  • Category : Lightbox
  • Client : We Concur
  • Location : London
  • /